Tips & Tricks

....Ooohhh dat meen je niet!.... Zonder overdrijven is dit een veel vernomen reactie onder eindgebruikers die onze belangrijke, handige en slimme Tips & Tricks onder ogen krijgen. Wist jij bijvoorbeeld dat er wel 7(!) manieren zijn om tekst te selecteren? Of dat het echt eenvoudig is om gekopieerde tekst van het Internet naadloos in een document/email te plakken zonder dat je vervolgens de opmaak moet aanpassen?

Dit soort praktische oplossingen, waar wij er meer dan 60 stuks van hebben gemaakt, maken eindgebruikers enthousiast. Iedere Reseller kan hier dus direct zijn voordeel mee doen. Sterker nog wanneer er (eenmalig) geinvesteerd wordt om de Tips & Tricks te voorzien van jouw eigen logo zal jouw onderneming elke twee weken/maand gedurende 1 a 2 jaar positief in beeld blijven!

In combinatie met OfficeDrops™ kunnen de eindgebruikers ook direct beschikken over onze Online trainingen waardoor ze altijd en waar men wil een online training kan volgen.

Kortom, de ideale manier om positief en met regelmaat onder de aandacht van de klant te blijven. Zeg nou eerlijk, wie wil dat nu niet! Bekijk hier een overzicht van de voordelen voor elke Reseller.


Bekijk hier een voorbeeld

 

Showcase projecten

Overheid

- Veiligheids Regio MWB
- Gemeentes

Midden- & Klein Bedrijf

- Avalex
- De Brinkgroep
- De Bascule

Multinationals

- Essent
- AkzoNobel

Contactgegevens
Yesiken Holding BV
kenneth@yesiken.net
06-45630006

 

© Copyright Yesiken Holding BV | www.officedrops.nl | www.yesiken.nl | email: info@yesiken.net | telefoon: +31(0)645630006 | Amsterdam, The Netherlands