Over ons
Yesiken is ontstaan uit de gedachte dat er zoveel handigheden in de hedendaagse programma’s zijn ingebouwd, maar deze onbekend blijven bij een grote groep computergebruikers. Wat enorm jammer is want die handigheden zorgen er echt voor dat iedereen zijn dagelijkse werk makkelijker en beter kan doen. Yesiken is een organisatie die dicht op de praktijk zit en daar vooral ziet, hoort en ervaart dat de (gemiddelde) eindgebruiker (te) weinig kennis heeft van de mogelijkheden die de programma’s te bieden hebben.

Onlosmakelijk daarmee verbonden zijn de redenen waarom dat heeft kunnen gebeuren of nog beter gezegd, waarom dat zo is. Ook daar vinden wij antwoorden uit de praktijk die hun oorsprong hebben bij eindgebruikers als bij de organisaties waar ze voor werken. Want zo roepen veel eindgebruikers dat ze het allemaal wel weten en zien organisaties het nut van trainingen niet direct in.

De oplossingen van Yesiken zijn juist ontwikkeld om de bovenstaande uitdagingen aan te gaan, door praktische oplossingen aan te bieden die zorgen voor een maximaal resultaat zowel bij de eindgebruikers als bij de opdrachtgevers.

Yesiken heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om de samenwerking met partners en resellers van onze diensten en producten. Ook daar ligt de basis in praktisch samenwerken en voor alle partijen een win-win situatie te creƫren. Zodat iedereen kan zeggen Yes I Can!

Kenneth van Cauter
Oprichter Yesiken

 

 

 

Contactgegevens
Yesiken Holding BV
kenneth@yesiken.net
06-45630006

© Copyright Yesiken Holding BV | www.officedrops.nl | www.yesiken.nl | email: info@yesiken.net | telefoon: +31(0)645630006 | Amsterdam, The Netherlands