Online trainingen

De online trainingen van Yesiken zijn zo opgezet dat ze via animaties en presentaties snel en helder de belangrijkste (nieuwe) onderwerpen van de programma's aanleren.

Voor het samenstellen van de online trainingen worden vooral die onderwerpen behandeld waar eindgebruikers tijdens de dagelijkse werkzaamheden tegen aan lopen. En bovenal kijken wij als Yesiken naar de mogelijkheden die de programma's te bieden hebben zodat iedereen slimmer en sneller leert werken.

Alle online trainingen zijn opgebouwd uit modules die maximaal 30 minuten duren. MS Office 365 (Word, Outlook, Excel, PowerPoint) duurt bijvoorneeld 70 minuten. Je kunt elk onderwerp kiezen dat je wilt of nodig hebt, je hoeft niet alles te doorlopen.

De toegang tot de online trainingen zijn afhankelijk van de licentie voor een periode van 12 to 24 maanden en men kan zo vaak als men wenst de trainingen herhalen.

Voor meer details van onze meest populaire Online trainingen:

Meer online trainingen gewenst? Neem contact met ons op.

 

Online trainingen

MS Office 365

MS OneNote

Lync/Skype voor Bedrijven

Windows 10

Sneltoetsen

Manage je Inbox

Contactgegevens
Yesiken Holding BV
kenneth@yesiken.net
06-45630006

 

© Copyright Yesiken Holding BV | www.officedrops.nl | www.yesiken.nl | email: info@yesiken.net | telefoon: +31(0)645630006 | Amsterdam, The Netherlands