De ontwikkeling | Distributie medewerkers | Hoe werkt het? | Investering

Distributie onder de medewerkers!
Net zo belangrijk en uitdagend is de wijze waarop de cursisten kennis leren maken met OfficeDrops™. Ook hier heeft Yesiken een passende oplossing voor ontwikkeld die zich meer dan bewezen heeft in de praktijk, namelijk Online trainingportals geheel in de huisstijl van de klant.

Het Online trainingsportal fungeert als informatiemedium over de (komende) hard-/software migratie, verspreiding van Nulmetingen / kennisanalyses / vragenlijsten, biedt medewerkers de mogelijkheid om alvast de nieuwe software te bekijken via demo’s, maakt het mogelijk om – indien gewenst -  klassikale trainingen in te plannen en de kans om zich direct in te schrijven voor OfficeDrops™.

Hoe werkt het?
Voor iedereen die druk is of geen zin heeft in tijdrovende en kostbare trainingen zal OfficeDrops™ een verademing zijn. Met OfficeDrops™ worden de onderwerpen - via emails - druppelsgewijs aangeboden, 1 a 2 keer per maand, waarbij één Officedrop per keer circa 2-5 minuten in beslag neemt. Kort genoeg om direct te kunnen doen en lang genoeg om iets te leren. Het gekozen schema zal gedurende het jaar verzonden worden. Bij elk trainingsmoment kan men zelf de keuze maken om nog meer te leren en of zelfs een volledige training volgen. Ook kan men de trainingsmomenten opsparen en deze op een gelegen moment doen.

Het is ook mogelijk om organisatie specifieke leer onderwerpen toe te voegen zodat de efficiëntie nog meer zal toenemen.

Wat kost het?
Wij kunnen het niet laten door te zeggen dat het beteris te vragen wat het oplevert maar goed ondernemingen werken nu eenmaal met budgeten. En wij vinden dat de prijs hiervan ook een No-brainer moet zijn voor ondernemingen.

Afhankelijk van het aantal afgenomen trainingen zal dit ergens tussen de €25,00 - €50,00 ex. btw. per 1 jaar a 2 jaar per cursist zijn. Deze prijs is inclusief nieuwe content (voor MS Office) en updates. Kijk hier voor meer informatie over de prijzen.

 

Showcase projecten

Overheid

- Veiligheids Regio MWB
- Gemeentes

Midden- & Klein Bedrijf

- Avalex
- De Brinkgroep
- De Bascule

Multinationals

- Essent
- AkzoNobel

Contactgegevens
Yesiken Holding BV
kenneth@yesiken.net
06-45630006

 

© Copyright Yesiken Holding BV | www.officedrops.nl | www.yesiken.nl | email: info@yesiken.net | telefoon: +31(0)645630006 | Amsterdam, The Netherlands