ONLINE SERVICES

Onze jarenlange ervaring hebben een aantal belangrijke “gereedschappen” opgeleverd. Waaronder MySkilltips, die ervoor zorgdragen dat de medewerkers gefocussed blijven om de kennis op peil te houden en/of de borging dat de medewerkers te geboden trainingen volgen. Maar ook belangrijke online services als planningsmodules, evaluties en kennistesten.

MySkillsTips
Hoe kan ik slimmer tekst selecteren? Is het mogelijk om direct PDF documenten te maken? Hoe vind ik snel e-mails terug? Vragen die veel voorkomen onder eindgebruikers. MySkillTips hebben hier allemaal een antwoordt op. Handige, nuttige en interessante tips over hoe je bepaalde handelingen (nog) slimmer kunt doen, wie wil deze nu niet ontvangen?

Wat zijn MySkillTips™?
Met MySkillTips ontvangen uw medewerkers via email, Intranet, Twitter, Yammer, etc. regelmatig tips (standaard 25 per jaar) waar men tijdens het dagelijkse werk echt wat aan heeft. Tips die zijn samengesteld door en voor eindgebruikers. Het is zelfs mogelijk om uw tips en tricks uit uw eigen organisatie toe te voegen.
Elke tip neemt ongeveer 2 à 3 minuten in beslag waardoor de impact maximaal is maar de afleiding minimaal.

Doelgroep
Feitelijk iedereen computergebruiker maar in het bijzonder eindgebruikers die onder grote werkdruk staan en belangrijke tips over hoe efficiënter te werken eigenlijk een noodzaak is. Medewerkers die net MS Office (online) trainingen hebben afgerond. De combinatie met MySkillTips zorgt voor het vasthouden van opgedane kennis en enthousiasme.

Resultaat
Enthousiaste medewerkers die naar aanleiding van de tips efficiënter hun werk doen.KENNISTESTEN

Wie heeft welke training nodig? Hoe kunnen voorkomen dat de niveauverschillen tijdens klassikale trainingen niet te groot is? Met de (online) kennistesten krijgt iedere organisatie een goed overzicht van het kennisniveau in de organisatie en wordt het eenvoudiger om groepen te trainen.

EVALUATIES

Wij vinden het logisch dat de medewerkers na het volgen van een training een evaluatie invullen.

PLANNINGSMODULE

Het is een uitdaging om zoveel mogelijk medewerkers trainingen te laten volgen, helemaal wanneer dit klassikale trainingen betreft. Met de planningsmodule van Yesiken wordt dit sterk vereenvoudigd.

© 2014 Copyright Yesiken