MyOfficeSkills

Al meer dan 10 jaar ontwikkelen wij online trainingen die ervoor zorgen dat jouw vaardigheden in het dagelijkse computer werk toenemen. En dit alles vanuit ons motto: Iets nieuws leren gaat het beste als je er zelf enthousiast van wordt.

Geen ellelange saaie lesstof maar interessante informatie en handigheden die ervoor zorgen dat je datgene leert waar je in de praktijk echt iets aan hebt.


MyOfficeSkills | Snel de nieuwtjes leren

Dit is een online presentatietraining waar je snel de belangrijkste nieuwigheden leert in de nieuwste MS Office versies (2010|2013|365). Tevens leer je de top 5 sneltoetsen van elk programma.

Elk onderdeel duurt ongeveer 15 minuten en in totaal circa 70 minuten.

Doe hier de demo

 

 

MyOfficeSkills | Windows 8 [NIEUW!]

Dit is een online presentatietraining waar je snel de belangrijkste nieuwigheden leert in de nieuwste Windows 8 versie. Tevens leer je de belangrijkste sneltoetsen van Windows 8.

Training duurt in totaal circa 20 minuten..

Doe hier de demo

 

 

MyOfficeSkills | Elke dag een lege Inbox

Email is de loop der jaren steeds belangrijker geworden de keerzijde is dat hierdoor gebruikers vaak het overzicht kwijt raken en het steeds meer tijd in beslag neemt van de dagelijkse werkzaamheden. Hoe fijn zou het zijn om elke dag met een lege Inbox naar huis te gaan?

De online training zorgt ervoor dat je tips en oefeningen krijgt hoe handiger en beter met MS Outlook om te gaan en dat je juist methodisch te werk moet gaan om niet de hele dag aan het mailen te zijn. De training is gebaseerd op de “Getting things done” methode.


MyOfficeSkills | Leg weg die muis!

Het werken met sneltoetsen is zoveel handiger en slimmer. Met deze online training leer je snel de belangrijkste sneltoetsen in de verschillende programma’s. Het is geen uitputtende lijst van sneltoetsen maar juist die sneltoetsen waar je direct wat aan hebt. Wanneer je 10 tot 15 sneltoetsen weet te gebruiken kun je al snel tientallen minuten per dag winnen.


MyOfficeSkills | Snel functies vinden

Wanneer je al jaren gewend bent om met Office 2003 te werken is de overgang naar de Linten in Office 2010 best groot. Om je te helpen snel de nieuwe plaats van de oude commando’s te vinden is deze module ontwikkeld. Je hoeft alleen in Office 2003 het gewenste commando aan te wijzen en het programma laat direct zien waar deze zich in het Lint bevind.


 

 

© 2014 Copyright Yesiken