Home | Informatie migratie | Online instructie | Groepstrainingen | Office Test | Inschrijven | Contact

Informatie voor medewerkers over Office 2010!
 

Juli 2012

We gaan over naar de allernieuwste versie van Microsoft Office 2010. Een werkomgeving met een compleet nieuwe schermopbouw en –indeling die veel voordelen te bieden heeft. Wij vinden het belangrijk dat voor alle medewerkers geldt dat je straks:

Vlot kunt overschakelen van het huidige Microsoft Office 2003 pakket naar de nieuwste Microsoft Office 2010 versie, waarbij je leert hoe je het huidige werk kunt blijven uitvoeren en knoppen kunt ‘terugvinden’;
  1. Snel vertrouwd kunt raken met de nieuwe en extra mogelijkheden van Microsoft Office 2010;
  2. Nog makkelijker kunt werken door het gebruiken van Sneltoetsen.

Om alle medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen hebben wij de volgende opleidingen samengesteld waaruit je kunt kiezen en zelfs beide opties mag doen:

  1. Een online instructie via het internet (QuickMigration™)
  2. Een klassikale training van een halve dag (Groepstrainingen)

Op de bovenstaande Tabbladen kun je kennis nemen van alle oplossingen.  Mocht je niet zeker weten of je een training nodig hebt, daar je misschien al bekend bent met de nieuwe MS Office versie, dan kun je ook een test afnemen op het tabblad ‘Office Kennis Test’.

Succes met de (voorbereidingen) op de migratie naar Microsoft Office 2010!

 

MS Office 2010 voor thuisgebruik.

Medewerkers die thuis op hun PC nog geen Office 2010 hebben draaien, kunnen het Office 2010 pakket voor thuisgebruik bestellen.

Medewerkers van de mavolocatie doen dat door in te tekenen op een bestellijst. Alle andere medewerkers kunnen zelf de betreffende software bestellen via www.slim.nl.

Het gaat dan om het volgende pakket: Office Professional Plus 2010 Nederlands (voor thuisgebruik medewerkers). De artikelcode is MPMS432B. Het pakket kost € 19,75. De kosten voor de aanschaf voor alleen dit pakket worden door school vergoed. Als je daarvoor in aanmerking wilt komen, lever je bij de financiële administratie een declaratieformulier in met daarbij je factuur.